Búcsú Robitól

Kedves Robert, Drága halottunk !

 

Mély döbbenettel, elfásult szívvel állunk a ravatalnál, s a gondolataink mint fecskék a nyári zivatar előtt összevisszaságban röpdösnek szerteszét. Nem tudjuk elhinni, hogy egy gonosz tett örökre elválasztott népes családodtól, akikek mindennél jobban imádtál. Az egyik riportban is elmondottak szerint is népes családról álmodtál. A Jó Isten meg is hallgatta kérésedet. Drága jó feleségeddel Reginával három fiú gyermeketek, Robi, Ronáld, és Roland az utadat taposva hasznos tagjai lettek társadalmunk, Doroszlónak.

Életpályádról elmondhatjuk, 1956-ban születtél. A rendőri szakiskola befejezése után, 40 éves munkakörrel nyugállományba vonultál. De közben sem maradtál tétlen. Családi vállalkozásban megalakítottad a Holló farmot. 9 állandó munkahelyet biztosítottál, 212 hektár saját és 390 hektár bérelt földön gazdálkodtatok, aztán sertéstenyésztés, marha és juh tenyésztéssel is foglalkoztatok. 15 éve a Magyarországi Topis Norsvin Duaniba kft-val kooperálunk, amely a legelterjedtebb Európában.

A 2002-ben megalakított a Nagyrét szövetkezetet ,mely  14 tagból áll, összesen 3500 hektáron gazdálkodnak. Sokat tettél a falu érdekében, gabonaszárítót építettél, a szervezésedben utak épültek. Számos társadalmi szervezet tag szervezetben is aktiv voltál, 12 éven át A Helyi közösség elnöke, 3 évig Zombor városának képviselője.

Sorolhatnánk még tovább, hogy mi mindenben segítettél  , most is segíteni akartál a bajbajutottnak, és Te lettél az áldozat.

A VILÁGON nincs fájdalmasabb dolog, mint az egyoldalú búcsúzkodás. Szörnyű és szigettépő fájdalom ez most Reginának, akivel hosszú évtizedekig éltetek boldog házasságban. Siratnak a gyermekeid Róbert, Ronáld és Rolánd, A menyeid Panni, Móni és Gabi, továbbá az unokák : Robi, Hunor, Erik, Leó, Kevin és Olga. Fájó szívvel búcsúzik Tőled  Anti testvéred a családjával, ,

A Konc család, idős anyósod, komák, komaasszonyok, a rokonság sokasága, doroszlói és vidéki ismerősök és jó-barátok.